Weöres projekt 2023/24-es évad

WEÖRES PROJEKT
2023/24-ES ÉVAD

 

Csatlakozz a Csokonai közTérhez!

Unod a közhelyeket? Mik azok a bölcseletek, amelyek mégis hasznos útravalónak bizonyulnak? Kik a példaképeink? Milyen démonokkal küzdünk? Hol, kitől tanultuk, hogyan kell jó nőnek, jó pasinak lenni? Ki kiabál a torkunkból, amikor idegesek vagyunk?

A Csokonai közTér egy kreatív alkotóműhely, amely önismereti színházi játékra és gondolkodásra invitál.

Weöres Sándor A teljesség felé kötetében felvetett kérdéseken szeretnénk a színház nyelvén keresztül gondolkodni a résztvevőkkel. Egy játékos és izgalmas lehetőségeket kínáló közös alkotásra hívunk, melynek a legvégén a csoport tagjaival közösen egy közösségi színházi produkciót valósítunk meg.

Szívesen kipróbálnád milyen egy színházi alkotófolyamat résztvevőjének lenni? Szeretnél egy inspiráló közösséghez tartozni? Ha felkeltettük az érdeklődésed, arra biztatunk, hogy csatlakozz a Csokonai közTérhez!

A programot felnőtteknek, illetve 17 éven felüli középiskolásoknak is ajánljuk! A közTér nem terápiás folyamat, célja, hogy a színház és a mozgás nyelvén keresztül közösen létrehozzunk egy előadást.

Projektvezetők: Madák Zsuzsanna, Gemza Melinda, Varga Nikolett (CSIP – Csokonai Ifjúsági Program)
Mozgásszínházi alkotótársak: Katona Gábor, Tóháti Szilvia Klaudia
Szakmai konzulens: Bethlenfalvy Ádám

A találkozásokat heti rendszerességgel, szerdai napokon 18.00 és 22.00 óra között szervezzük. A folyamat végén egy főpróbahetet, illetve egy bemutatót tartunk a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében.

Az alkotóműhelyt október 25-én kezdjük, és február 7-én zárjuk.

A közTér zárt közösségként működik, ezért számítunk a résztvevők elköteleződésére.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A jelentkezéseket az alábbi email címre várjuk október 18-ig:
varga.nikolett@csokonaiszinhaz.hu.