III. CSOKONAI SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI ÉS SZÍNHÁZI NEVELÉSI KONFERENCIA

FÓKUSZBAN: ELSŐ SZERELEM

III. CSOKONAI SZÍNHÁZPEDAGÓGIAI ÉS SZÍNHÁZI NEVELÉSI KONFERENCIA

A III. Csokonai színházpedagógiai és színházi nevelési konferencia az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program keretein belül megvalósuló, a „Román-magyar határon átnyúló képzési központ és értéktár a kulturális és történelmi örökség számára” (ROHU-446 www.interreg-rohu.eu) elnevezésű projekt keretén belül valósul meg a Csokonai Színház szervezésében.

A konferencián való részvételt pedagógusoknak, gyerekekkel, fiatalokkal foglalkozó szakembereknek, szülőknek, segítő szakmákban dolgozó, önismerettel, illetve mentális egészséggel foglalkozó szakembereknek, drámatanároknak, illetve a téma iránt érdeklődő felnőttek számára ajánljuk.

Konferenciánk célja, hogy gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó szakemberek közreműködésével kerekasztal-beszélgetéseken, workshopokon, illetve egy részvételi színházi előadáson keresztül bemutassuk, közösen megvizsgáljuk, illetve megvitassuk az első szerelem, az intimitás témájának érzékenyítésével, a szexuális neveléssel kapcsolatos kérdéseket.

A konferencián való részvétel ingyenes. A részvételi színházi előadáson, illetve a workshopokon korlátozott létszámban tudunk fogadni résztvevőket, ezért ezek a programok előzetes regisztrációhoz kötöttek. A kerekasztal-beszélgetésekre nem szükséges regisztrálni.

Regisztráció:

gemza.melinda@csokonaiszinhaz.hu

A konferencia időpontja:

2023. május 18-20.

A konferencia helyszíne:

Csokonai Fórum – Orfeum és Balett-terem

Debrecen

Jelen tájékoztató tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

A konferencia részletes programja itt érhető el.

Konferenciafotók