CSIP_CSokonai kozter_Fb event cover_s04_v6

2022 februárjában indult a Csokonai közTér, színházunk kreatív alkotóműhelye. Több mint fél éven keresztül kétheti, majd heti rendszerességgel gondolkodtunk együtt vállalkozó kedvű,
kíváncsi és kreatív debreceniekkel, hogy milyen remények és félelmek élnek bennünk a jövővel kapcsolatban. Paráink és reményeink játékos kibeszélése és feldolgozása során egy közös történetet építettünk, és együtt döntöttünk arról, hogy szeretnénk ezt egy színházi előadás formájában a nagyközönség számára bemutatni. Májusban egy sajtóbemutatót tartottunk, novemberben pedig a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében állítjuk színpadra Ábrahám történetét, amelyben nézőink nem csak szemlélői, hanem résztvevői is lehetnek az eseményeknek.

Ábrahám_plakat_slide_1640x924px

 

ÁBRAHÁM

interaktív közösségi színházi előadás

 a Csokonai közTér produkciója

2062-re a civilizációnk a pusztulás szélén állt. A végzetes zuhanástól Ábrahám mentette meg az emberiséget. Ábrahám, aki 2012-ben látta meg a napvilágot Debrecenben. Születésének körülményei rendkívüliek, ahogyan a kor is, amelyben világra jött. A 21. század első felében a világ vesztébe rohant – e félévszázados ámokfutásnak lehetünk szemtanúi e színházi kísérlet során.

A közTér csapata: Gáll Anna Nikoletta, Kopócs Éva, Lukovszki Judit, Nagy Petra, Pál Marianna, Porcsin-Tóth Réka, Szabó Vivien, Varga Dóra

Volt csapattársaink: Láposi Terka, Tarné Kerekes Erzsébet

Projektvezetők: Madák Zsuzsanna, Gemza Melinda, Varga Nikolett

Szakmai konzulens: Bethlenfalvy Ádám

Tér: Sáfrány Imre

Grafika: Gáll Anna Nikoletta

Rendező, dramaturg: Madák Zsuzsanna

Köszönjük Nagy Kírának a rapszámhoz nyújtott segítségét, illetve külön köszönet a Kávának – a közösségi színházcsinálás workshopjukon sok inspirációt nyertünk a munkánkhoz.

A bemutató időpontja és helyszíne:

2022. november 26. 16.30 és 19.30
Csokonai Fórum, Kóti Árpád terem

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi emailcímen lehet:

varga.nikolett@csokonaiszinhaz.hu 

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK:

Előadásfotók

Fotók: Máthé András