Szólani most – Újhelyi Kinga koncertje

Szólani most – Újhelyi Kinga koncertje

Szólani most – Újhelyi Kinga koncertje

Információk


Játszóhely: Csokonai Fórum, Simor Ottó Orfeum

A Szólani most a Csokonai Színház két kiváló színművésze, Újhelyi Kinga és Varga Klári közös estje, mely során a kortárs magyar líratermés színe-java szólal meg megzenésítve, Dargó Gergely zongoraművész és Pusker János gordonkaművész közreműködésével.

Versek, prózaversek. Valóban kor-társaink. Hozzánk szólnak, tükröt mutatnak. Legbensőbb titkaikat osztják meg velünk a világról, amelyben élünk, mindenről ami ember, ami emberi. Bízunk abban, hogy a zene szárnyain a költői idea nem csupán leírt, vagy kimondott szó, nem „pusztába kiáltott szó”, de szívet-lelket melengető, szellemet megérintő beavatás.” – ajánlja a műsort a zeneszerző-énekes, Újhelyi Kinga, aki Kodolányi Gyula, Iancu Laura, Ágh István, Tóth Erzsébet, Dobai Péter, Takács Zsuzsa, Bereményi Géza, Kiss Anna, Buda Ferenc, Lovász Krisztina, Röhrig Géza, Mezey Katalin, Tőzsér Árpád, Lator László és Zalán Tibor verseit zenésítette meg.

Előadók: Újhelyi Kinga és Varga Klári

Közreműködnek: Dargó Gergely (zongora, harmonika, caján) és Pusker János gordonkaművész

Vegyen jegyet online az előadásokra!

A Csokonai Nemzeti Színház előadásaira jegyek a színház jegypénztáraiban vagy a jegy.csokonaiszinhaz.hu oldalon kaphatóak.

Biztonságos jegyvásárlás online, a Jegymester.hu felületén.