Hungarikum Gálakoncert

Hungarikum Gálakoncert

A Coopera produkciója

Nagyerdei Szabadtéri Színpad
2024. július 20. 20:30
Esőnap: 2024. július 21.

 

Július 20-án egy káprázatos hangulatú, nagyszabású Hungarikum Gálakoncerttel várjuk Önöket a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon! A több mint 100 színpadi közreműködőt felvonultató koncert páratlan módon idézi meg kulturális értékeinket és ígér felejthetetlen nyáresti élményt. A gáláról készült felvételt a Duna TV  az augusztus 20-án, a nemzeti ünnepünkön tűzi műsorra.
Az est a népzene, néptánc, az operett és az opera köré épül, és egy egész estés utazás keretében vezet végig minket a több mint ezeréves kultúránk történelmén. Nemzeti értékeinket, hagyományainkat, büszkeségeinket, hungarikumainkat olyan kiválóságok közreműködésével mutatja be, mint Mester Viktória, Kriszta Kinga, Boncsér Gergely, Molnár Levente, a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Somogyi-Tóth Dániel vezényletével, a Budapest Főváros Bartók Táncegyüttes és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes Zenekara. Brahms, Erkel, Kodály, Bartók, Kálmán Imre, Lehár Ferenc világhírű dallamai egy igazi ünnepi estét varázsolnak majd.

A gála rendezője Zakariás Zalán.

Hungarikum Gálakoncert

Információk


Időtartam: 80 perc (szünet nélkül)

Játszóhely: Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Vegyen jegyet online az előadásokra!

A Csokonai Nemzeti Színház előadásaira jegyek a színház jegypénztáraiban vagy a jegy.csokonaiszinhaz.hu oldalon kaphatóak.

Biztonságos jegyvásárlás online, a Jegymester.hu felületén.