GMS_6931

2024. május 28.

Júniustól újra indul a színházbejárás a Csokonai Teátrumban!

Júniustól újra indul a színházbejárás a Csokonai Teátrumban!

2024. május 28.

Június 18-tól újra megnyílik a lehetőség arra, hogy az érdeklődők megtekinthessék a Csokonai Nemzeti Színház Debrecen nyilvános és titkos, nézőktől elzárt tereit vezetett séta keretén belül.

2023 őszén nyitotta ki kapuit a többéves korszerűsítés után a Csokonai Teátrum épülete. A csaknem 160 éves épületben a felújítás végeztével nem kevesebb, sokkal inkább több izgalmas tér alakult ki, hiszen a rekonstrukció megtartotta az eredeti funkciókat, de egyben megjelenítette a mai kor kívánalmait is.

Színművészeink mutatják meg júniustól újra az érdeklődőknek az épület nyitott és nézőktől elzárt tereit. Tényleg hatalmas tükrök vannak a színészöltözőkben? Létezik egy csigalépcső, amely elvezet az épület legalsó és legfelső szintjeire? Mi van a színfalak mögött? Hogyan működik a forgószínpad? Mit rejtenek a díszletraktár falai? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak azok, akik jelentkeznek vezetett sétáinkra.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor a színházbejárással kapcsolatos bővebb információkat itt találhatják meg. Amennyiben csoportos látogatást szeretnének, akkor pedig az info@csokonaiszinhaz.hu címen érdeklődhetnek a lehetőségekről.

Kapcsolódó előadások