villamos 03

2024. május 24.

Nosztalgia villamosra költözik Alice és a Csodaország Gyermeknapon

Nosztalgia villamosra költözik Alice és a Csodaország Gyermeknapon

2024. május 24.

Varázslatos utazással készül a Gyermeknapra a Csokonai Nemzeti Színház Debrecen, a DKV Zrt. és a Főnix Rendezvényszervező NKft. 2024. május 26-án a nosztalgia villamosra költözik sikerdarabunk, az Alice Csodaországban. A felszálló gyermekek Alice-szal, a Fehér Hercegnővel és a Nyúllal is találkozhatnak. Emellett ezen a napon a villamosokon és a trolibuszokon a színházi dolgozók gyermekeinek hangján szól az utastájékoztató.

A DESZKA Fesztivál után Gyermeknapra is összefogott a Csokonai Nemzeti Színház Debrecen és a DKV Zrt. és a Főnix Rendezvényszervező NKft. 2024. május 26-án, vasárnap a híres nosztalgia villamost átalakítják Csodaországgá. Virágos mező, bárányfelhők és varázstükör várja a felszállókat, de akkor se lepődjön meg senki, ha fordított világba csöppen a villamoson. Csodaországban pedig a színházi előadásunk szereplői: Alice (Balázs-Bécsi Eszter), a Fehér Hercegnő (Tolnai Hella) és a Nyúl (Nagy Norbert) kalauzolja a gyermekeket.

A járatok 10:30 órakor, 11:16 órakor és 14:30 órakor indulnak a Nagyállomásról és 40 perc alatt tesznek egy kört az 1-es villamos vonalán. A járatra bármelyik megállóban fel lehet szállni és az utazás ezen a napon ingyenes a nosztalgia villamoson.

A Csodaország villamos mellett más meglepetéssel is készül a Színház és a DKV Gyermeknapra. Az 1-es és a 2-es villamosok vonalán, valamint a trolibuszokon ezen a napon a színházi munkatársak gyermekeinek hangján szól az utastájékoztató. A megállókat, a figyelemfelhívó mondatokat a fiatalok hangján hallhatják az utasok.

Legyünk együtt Debrecenben, Gyermeknapon is!