GMS_6939

2024. május 2.

Ajándékozzon Csokonai Ajándékkártyát anyák napján!

Ajándékozzon Csokonai Ajándékkártyát anyák napján!

2024. május 2.

Közeledik az anyák napja, de még nincs meg a tökéletes ajándékötlet? A Csokonai Nemzeti Színház ajándékkártyája nagyszerű választás lehet, ha változatos élményekkel szeretné meglepni egy családtagját!

A Csokonai Ajándékkártya használata nagyon egyszerű: a Teátrum és a Csokonai Fórum jegypénztáraiban is megvásárolható utalványokat tetszőleges összeggel töltjük fel (minimum 500Ft), ezután pedig azonnal használhatóvá válnak.
Az ajándékkártyával jegypénztárainkban vásárolható jegy vagy bérlet, a színház által kiadott könyv, de akár egy izgalmas színházbejárás is.

Színházi élmény ajándékozására tökéletes időpont a május: számtalan nagyszerű előadásból lehet választani az egy éves érvényességi idő alatt. Már műsoron van a Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij művét adaptáló Ördögök, május 3-án pedig a Jákobi és Lájdentál című előadás bemutatóját láthatják, Árkosi Árpád rendezésében. Nem is beszélve a közelgő XV. Deszka Fesztiválról, amelyen 10 nap alatt 8 helyszínen 31 előadás várja a színházszerető közönséget.