Kulisszák

2024. február 26.

Betekinthetünk a Veszedelmes viszonyok kulisszái mögé!

Betekinthetünk a Veszedelmes viszonyok kulisszái mögé!

2024. február 26.

Ráckevei Anna Kulisszák című beszélgetéssorozatának következő alkalmához február 29-én (csütörtökön), 18 órától a Csokonai Teátrum Kartermében csatlakozhatnak a kedves nézők. A gyülekező 17:45-kor, a Teátrum művészbejárójánál lesz. Az esemény témája ezúttal a Veszedelmes viszonyok című előadás.

„Soha ne légy szerelmes!” — ezzel a nyilvánvalóan betarthatatlan javaslattal írta be magát az irodalomtörténetbe Choderlos de Laclos regényhőse, Valmont vikomt, aki az azóta számtalan filmes (például Stephen Frears 1988-as alkotása, John Malkovich-csal) és színpadi adaptációt megélt Veszedelmes viszonyok című levélregény egyik főszereplője. Számára ugyanis a szerelembe esés ellentétes személyisége lényegével. A regény iránt elkötelezett Jászai Mari-díjas rendező és József Attila-díjas drámaíró Kiss Csaba, szenvedélyes társasjátékként képzeli el a szerelmi sokszög alakulását.

Az izgalmas előadás 4 szereplőjével Kiss Gergely Mátéval, Wessely Zsófiával, Horváth Juliannával és Pálóczi Bencével találkozhatnak a nézők.

Időpont: 2024. február 29. 18:00

Helyszín: Csokonai Teátrum, Karterem