Papp István

2024. január 4.

Papp István is versenyben van az év kulturális szereplője címért!

Papp István is versenyben van az év kulturális szereplője címért!

2024. január 4.

A Dehir 2011 óta minden évben meghirdeti az Év embere választást, ahol a versenyben lévő jelöltek olyan személyek, akik elismerésre méltó teljesítményt nyújtottak Debrecenben. Az év sportolója és gazdasági szakembere kategórián túl az év kulturális szereplőjére is voksolhatunk. Az idei mezőnyben társulatunk oszlopos tagja, Papp István is ott van a jelöltek között.

Papp István 2014 óta erősíti a Csokonai Nemzeti Színház társulatát. Számos előadásban bizonyította már tehetségét, sokszínű színészi eszköztárát, a színházon kívüli elfoglaltságait tekintve számos debreceni kulturális programban vesz részt. A nézők korábban láthatták A test történetei, a Lúdas Matyi, a Balfácánt vacsorára című előadásokban. Az új évadot a Dorottya előadással nyitotta, jelenleg pedig Borbély Szilárd Nincstelenek című regénye alapján készülő friss darabunkban próbál, melyet január 12-én a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében láthat majd a közönség.

Tolnai Hella és Papp István A test történetei című előadásban / Fotó: Máthé András

A nézők online szavazhatnak a jelöltekre, a voksokat január 9-én 12 óráig várják: https://dehir.hu/debrecen/a-dehir-olvasoi-donthetik-el-ki-legyen-az-ev-kulturalis-szereploje-debrecenben/2024/01/04/

Mi úgy gondoljuk, hogy társulatunk tagja méltóképpen viselné az év kulturális szereplője címet: hajrá, Pisti!