Karácsonyi köszönőkártya

2023. december 22.

Ajándékozz színházat karácsonyra!

Ajándékozz színházat karácsonyra!

2023. december 22.

Az egyik legcsodásabb dolog élményt ajándékozni karácsonyra! Ehhez pedig az egyik legjobb és legkézenfekvőbb lehetőség a Csokonai Nemzeti Színház Debrecen ajándékkártyája. A legjobb hír pedig, hogy mindezzel még egyáltalán nem késtetek el, hiszen az ünnepi időszakra való tekintettel ma is 10 és 12 óra, illetve 13 és 18 óra között várnak titeket a Csokonai Fórum jegypénztárában, a Teátrumban pedig egészen este 19 óráig!

Bár 26-án a család lehet elsősorban a Reszkessetek, betörők!-et nézi majd, januárban ajánljuk a 9-én érkező A Schroffenstein családot, mely a Nagyváradi Szigligeti Színház előadása, 12-én pedig bemutatjuk a Nincsteleneket Botos Bálint rendezésében. Az újévben, január 22-én ismét megtekinthető lesz A teljesség felé című táncelőadás, 26-án pedig a Pindroch Csaba főszereplésével készülő Úrhatnám polgár premierje lesz.

Töltsd a szeretteiddel az ünnepeket, a januárt pedig velünk! Kiváló ajándékötlet 12-től 99 éves korig, hiszen 24-én a Cyber Cyrano című nagysikerű ifjúsági előadás is visszatér, ha a nagymamád pedig régóta emlegeti, hogy mennyire megnézné a megújult Csokonai Teátrumot, ne szalaszd el ezt a lehetőséget!