Peller Mariann

2023. december 7.

Peller Mariann: A Nílus gyermeke könyvbemutató a Csokonai Fórumban

Peller Mariann: A Nílus gyermeke könyvbemutató a Csokonai Fórumban

2023. december 7.

Három év – három spirituális történet. Novemberben megérkezett a karmikus szerelmi regénysorozat következő kötete, Peller Mariann harmadik regénye, A Nílus gyermeke.

Peller Mariann pozitív, életvidám személyisége mellé társította spirituális kapcsolódását, humorát, érzékenységét és képzelőerejét, így született meg az első regénye, a Végtelen kísértés, amely a Libertine Könyvkiadó gondozásában jelent meg 2020-ban. A regény alapja egy különleges, spirituális szerelem Kékkuti Annabella és Johnny Blaze között, amely megmutatja, milyen a karmikus összefonódáson alapuló szenvedély, és milyen a lélektársi kapcsolat. Nem kellett sokat várni a történet folytatására, Mariann második regényére, amely a Libertine Könyvesbolt második születésnapjára érkezett. A Szerelemszövetségben szédítő utazás vette kezdetét: Annabella előtt feltárultak a korábbi életei az ókori Egyiptomtól a marseilles-i pestis idején át a 19. századi Amerikáig.

Szinte már szokásnak mondható, hogy a Libertine Könyvesbolt születésnapjára Peller Mariann újabb regénye is megjelenik. A karmikus szerelmi regénysorozat következő része, a A Nílus gyermeke különleges folytatást kínál az olvasóknak, amelyben természetesen a jelenben is folytatódik tovább Annabelláék története, hiszen azon a helyszínen kezdődik minden, ahol a második regény véget ért, miközben az óegyiptomi birodalom korába is visszatekintünk. Viszont végre az is kiderül, hogy Annabella és Johnny együtt marad-e, vagy sem.

A könyvbemutatóra december 12-én 18 órától a Csokonai Fórum Kóti Árpád termében kerül sor. Várunk mindenkit szeretettel!