Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

OperaÜnnep

opera

OperaÜnnep – In memoriam Tréfás György

Az október 11-én műsorra tűzött OperaÜnnep a kilencven éve született Liszt Ferenc-díjas operaénekesnek, a Csokonai Színház örökös tagjának, Tréfás Györgynek állít emléket. Az esten amellett, hogy felvételről megidézzük az érdemes és kiváló művész ikonikus alakítását, a Sarastro áriáját Mozart Varázsfuvolájából, a Csokonai- Új generáció korábbi alkalmak révén már megismert ifjú szólista tehetségei kapnak ismét lehetőséget a bizonyításra. A műsorban a francia és olasz operairodalom áriái csendülnek fel zenekari kísérettel.

Az est közreműködői: A Csokonai Színház Énekkara, a Kodály Filharmónia és Kodály Kórus tagjai; Szólisták: Andrássy György, Antóni Norbert, Donkó Annamária, Donkó Imre, Grega Csaba, Janovicz Zsófia, Jasznik Ákos, Kovács Gábor, Kuczmog Klaudia, Nagy Kíra, Rendes Ágnes, Repka Sára. Vezényel: Ács János karmester.
Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Közreműködik:

Szólisták:

Andrássy György,
Antóni Norbert,
Donkó Annamária,
Donkó Imre,
Grega Csaba,
Janovicz Zsófia,
Jasznik Ákos,
Kovács Gábor,
Kuczmog Klaudia,
Nagy Kíra,
Rendes Ágnes,
Repka Sára.

valamint a

Kodály Filharmonikusok, a Kodály Kórus és a Csokonai Színház Énekkara

 

 

 

Vezényel
Ács János karmester

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.