Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

Magda, A Szabó

guest performances

De ki is volt valójában minden magyar Magdája? Írónő, nő, feleség, szerelmes asszony. Aki rajongó boldogsággal élte életét férje, a szintén író Szobotka Tibor oldalán. De ki is volt ez a hányattatott sorsú férj, akihez annak halála után is leveleket, naplókat írt?

Kik voltak ők, az író házaspár, akiknek az írás volt az életük, de a hírnév csak egyiküket „üldözte”?

Ki volt e furcsa Rómeó és Júlia, akik feltételek nélküli szerelmük ellenére gyermektelenül élték le életüket? Lehetett-e teljes az életük, vagy épp így lett teljes, „csak” együtt, mindörökké? Megannyi kérdés, melyek mindenki életében előfordulnak, legyen szó párkapcsolatról, a karrierről, gyermekvállalásról. S míg a válaszokat kutatjuk, addig feltárul két regényes életút, egy nagy találkozás.

És új ismerőssé válik Szabó Magda, az Ember.

Az előadás egy egészen izgalmas nézőponton keresztül vezeti a nézőt, amely az írónő legendás állatszeretetével és szenvtelen őszinteségű levelekkel is összefügg. A PIM-es ősbemutató után pedig számos magyarországi nagyvárosban debütál majd a színházi előadás.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Photo Gallery

cast

Cast
Mészáros Tibor,
Nikolett Krajcsi

 

Director
Tibor Mészáros

 

Produkciós vezető: Porkoláb Gyöngyi

Az előadás időtartama: 70 perc

ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.