CSNSZ_berlet_148x210_23-24_v1_ltv

2023. szeptember 10.

Megkezdődött a nyílt bérletárusítás

Megkezdődött a nyílt bérletárusítás

2023. szeptember 10.

Több év szünet után újraindítottuk hagyományos bérletrendszerünket.  Színházunk új vezetése a 2023/24-es évadban tizenhat bérletet tesz elérhetővé a közönség számára, ezek között megtalálhatják a megszokott, jól bevált bérleteket, és fellelhetőek új, frissen elnevezett bérletkonstrukciók is. Továbbra is a Csokonai marad a premierelőadások, a Thuróczy pedig a másodpremierek bérlete, a megszokott pénteki és szombati kötöttséggel. A bérletes nézők számára minden bérletes előadásra fenntartjuk az előzetesen kiválasztott helyet. Fontos tudnivaló, hogy megszűnik az „à la carte” rendszerű szabadbérlet.

Színházunk vezetése, kihasználva a két új színházépület nyújtotta ideális körülményeket, olyan bérletrendszer kidolgozására törekedett, amelyben minden néző találhat számára megfelelő megoldást. A bérletesek három játszóhelyen látogathatják majd az előadásokat: a szeptemberben átadandó Csokonai Teátrum Nagyszínpadán, illetve a Csokonai Fórum Latinovits és Kóti Árpád Termében. Az új bérletháló kialakításával igyekszünk a legteljesebb színházi élményt nyújtani a vendégeinknek a jól ismert kedvezmények megtartásával.

A jegypénztárak (a Csokonai Fórumban valamint a Teátrum aulájában újra megnyíló jegypénztárban) az új évadban is a jól ismert nyitvatartással (hétköznapokon 9 és 12, illetve 13 és 18 óra között, előadásnapokon 19 óráig) várják a vendégeket. A Jegymester rendszernek köszönhetően egyszerűen és hatékonyan működik az online jegy- és bérletértékesítés is (jegy.csokonaiszinhaz.hu).

A bérletvásárlással kapcsolatban a Csokonai Teátrum Szervezési Irodájában (mely ismét elérhető az utcafrontról, előadások előtt pedig a belső térből is) és a Csokonai Fórum Szervezési Irodáiban , illetve a két színházépület jegypénztáraiban érdeklődhetnek. A bérlethálót, az egyes bérletekhez tartozó előadásokat itt tekinthetik meg:

A bérlet- és jegyárakat pedig ide kattintva találják.

Szeretettel várjuk Önt a megújult Csokonai Nemzeti Színház bérletesei között!