Rendkívüli közlemény

Színházunk ezúton tájékoztatja a közvéleményt, hogy a társulat minden elővigyázatossága ellenére Az öreg hölgy látogatása 2020. szeptember 11-re meghirdetett bemutatója elmarad. A szeptember 5-i Bánk bán-premier egyik közreműködőjének PCR tesztje a mai napon pozitív lett, amiről az érintett haladéktalanul tájékoztatta színházunk vezetését. Mivel a két produkció stábja mind műszaki, mind művészeti területen több ponton egyezik, így a  járványügyi hatóságok iránymutatásával összhangban Az öreg hölgy látogatása hétvégi előadásainak lemondása, illetve a próbafolyamatok megszakítása mellett döntött színházunk vezetése.

Nézőink türelmét kérjük: a járványügyi hatóságok részletes tájékoztatását követően azonnal jelezni fogjuk a színházi műsor változását, illetve az elmaradt előadások pótlását.

Odaadóan készültünk Az öreg hölgy látogatása előadásokra, amelyek az utolsók lettek volna a felújítás előtt álló történelmi épületben. A társulat egészségének védelme érdekében azonban az eredetileg 2020 márciusára tervezett bemutató újabb elhalasztása mellett döntött színházunk vezetése.