Pályázzatok a Hessmesével!
Mercs János, Krajcsi Nikolettt
Krajcsi Nikolettt és Mercs János a Hessmese című előadásban.

Színházunk két gyerekpályázatot is hirdet a november 7-én bemutatott Hessmese című mesejátékunk nézőinek. Az előadáshoz készült szórólapon egy kvíz (ide kattintva le is tölthető!) található, melyben a Hessmeséhez kapcsolódó játékos kérdésekre válaszolhatnak a gyerekek. A kitöltött kvízt december 31-ig lehet leadni a színház jegypénztárában.

Hessmese című előadásában minden a szerelem körül forog: Kelet-Magyarország legnagyobb tündérpostahivatalában gondos tündérkezek simítják ki, illesztik egymáshoz és ragasztják össze a fecnikre tépett szerelmesleveleket, titkos vallomásokat. Befőttesüvegekbe, teásdobozokba és karcsú palackokba kerülnek a hajdanvolt boldogságok, hogy szomorú novemberestéken aztán a tündérek kiengedjék őket a városba, és egy egészen kicsit szebb legyen a világ.
Az előadás témájához kapcsolódva a másik pályázati lehetőség egy szerelmesversíró pályázat, melyen 6-10 éves gyerekek költeményeit várjuk a Facebook-oldalunkra #hessvers hashtaggel ellátva.

A legügyesebbek és legkreatívabbak között színházjegyeket, mesekönyvet, illetve kulturális intézmények belépőjegyeit sorsoljuk ki.