Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

Yasmina Reza: Az öldöklés istene

vendégelőadás

A Színházi Olimpia keretében

A Szolnoki Szigligeti Színház vendégelőadásában

az öldöklés plakátYasmina Reza bámulatos és merész humorát és stílusát az egész világ csodálja. Az öldöklés istenéből Roman Polanski készített nagyhatású filmet.

Az egyik házaspár kisfia bottal kiveri a másik házaspár kisfiának két fogát. Ám a szülők nem esnek egymásnak, hanem leülnek, hogy civilizáltan és kulturáltan megbeszéljék a dolgot, elrendezzék az elrendezni valókat, és átgondolják a teendőket. De kiderül, hogy semmivel sem jobbak, mint gyerekeik. „Az öldöklés istene” megkísérti őket, és korántsem váratlanul egymásnak esnek. Négy nagyszerű színésznek ad lehetőséget a szerzőnő, hogy játékosságukat, humorukat, színészi gazdagságukat, temperamentumukat és virtuozitásukat megmutathassák e bohózatban. Yasmina Reza bámulatos és merész humorát és stílusát az egész világ csodálja. Az öldöklés istenéből Roman Polanski készített nagyhatású filmet. A szolnoki előadás rendezője az a román származású Sorin Militaru: színházrendező, tévé- és filmrendező, producer, aki magyar nyelvterületen a legtöbbet foglalkoztatott román színházi rendezők egyike, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának tagja.

színmű egy részben
Fordította: Bognár Róbert

Szereposztás

Véronique Houllié
Radó Denise

Michel Houllié
Molnár László

Annette Reille
Molnár Nikolett

Alain Reille
Barabás Botond

 

Díszlettervező
Cristian Marin

Jelmeztervező
Cristian Marin

Tolmács
Andrészek István

Ügyelő
Bachmann Márta

Súgó és segédrendező
László Zsuzsanna

Dramaturg
Vörös Róbert

Audio creative
Vilas-Boas Antonio Alexandre

Rendező
Sorin Militaru

 

Az előadás hossza: 105 perc szünet nélkül

ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.