Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

Boldogh-ház, Kétmalom utca

műsoron maradsétaszínház

Térey-sétaszínház Debrecenben

terey boritoA hosszúlépés.járunk? és színházunk közös sétaszínházra invitálja Önt, mellyel Térey János fiatalságát, családjának és szülővárosának múltját elevenítjük meg Debrecen utcáin.

„Az a kérdés, hajlandó vagy-e lemenni az őseidért a kútba, vagy sem, és kibírod-e, amit felhozol.”

„Debrecen épületeinek jelentős hányada nem arról nevezetes, hogy létezik, hanem hogy valami másnak a helyén áll.” Mégis szerencsések vagyunk, mert Térey János utolsó, befejezetlenségében is magával ragadó művének helyszínei még állnak Debrecenben, és átélhetővé teszik az elmúlt évek egyik legizgalmasabb regényét. De a Boldogh-ház, Kétmalom utca – egy cívis vallomásai azt is megmutatja, ami örökre eltűnt a cívisvárosból.

A kulisszák az eredeti helyszínek, a sétavezetők pedig az írót megszemélyesítő színészek: Bakota Árpád, Kránicz Richárd és Mercs János, akik megjelenítik a fiatal, a felnőtt és az idősebb, életével, szülővárosával és a családjával számot vető Térey személyét.

Ismerjük meg együtt Térey János Debrecenjét!

Rendezte: Pelsőczy Réka

Bővebb információ és jegyvásárlás itt.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.
ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.