Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

Patrick Süskind: A nagybőgő

vendégelőadás

„Létezhet zenekar prímhegedű nélkül, fúvósok nélkül, rézfúvósok, üstdob nélkül, de nem létezhet zenekar nagybőgő nélkül.”

A nagybőgős egyedül van a színpadon, egyoldalú, mégis közvetlen társalgást folytat a nézőkkel. Mesél az életéről, gondolatairól, néha játszik a hangszeren, majd beszél tovább a szerelméről, a zenéhez és a társadalomhoz fűződő viszonyáról, vagy épp gyengeségeiről.

“A nagybőgős ismeri saját határait, elfogadta a neki jutott szerepet, de megőrzi a vágyát, miszerint egyszer nagyot ordít a zenekari árokban, s akkor, ha csak egyetlen másodpercre is, végre mindenki egyedül őrá figyel majd. Az eredeti mű főhőse kétszer olyan idős, mint most jómagam. Viszont a kérdések és problémák melyeket hősünk feszeget, éppúgy érintenek egy mai fiatalt mint egy nyugdíj előtt álló, sokat tapasztalt embert, bárhol a világon” – mondta el Klem Viktor a bemutató kapcsán.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Fotógaléria

Főszerepben
Klem Viktor

Rendező
Radnai Márk

Indali Klára fordítását felhasználva, a szövegkönyvet készítette
Ivanyos Ambrus

Nagybőgő “coach”
Lombos Pál

Díszlet
Horgas Péter

Jelmez
Szlávik Juli

Rendezőasszisztens
Magócs Milán

 

A darabot a Tamási Nóra Produkció viszi színre.

ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.