Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

M Studio: Lift

vendégelőadás

lift-085225

boys will be boys

A lift a legkisebb olyan tér, ahol szorosan lehetünk egymás mellett anélkül, hogy kapcsolatba kerülnénk. A lift mindig tart valahová. Mehet fölfelé, mehet lefelé, de ha egyszercsak ELAKAD, akkor bármi megtörténhet.

 

Az M Studio-ról:

Az M Studio 2005-ben alakult a romániai Sepsiszentgyörgyön fiatal színészek és táncosok által, kezdetben egy olyan műhelyfórumként működött, amely a mozgásművészet új kifejezési formáit és lehetőségeit kereste. Megalakulása óta a társulat elsődleges küldetése a műfaj népszerűsítése a régióban, hogy folyamatosan megújuló repertoárjával és egyedi színházi nyelvezetével bevonja, inspirálja, szórakoztassa és kihívások elé állítsa a közönséget. A társulat stílusát gyakran a kortárs tánc, a mozgás és a fizikai színház határterületeként írják le, fúziószerű esztétikát teremtve. Az M Studio előadásait nagyra értékelik a nemzetközi tánc- és színházi fesztiválok – a romániai fesztiválok mellett a társulat az elmúlt 5 évben meghívást kapott Magyarországra, Bulgáriába, Horvátországba, Németországba, Szerbiába, Szlovákiába, Lengyelországba, Iránba, a Dominikai Köztársaságba, Örményországba, Marokkóba, Portugáliába.

 

Az Interreg ROHU pályázat keretében

Előadók
Deák Zoltán
Szekrényes László
Veres Nagy Attila

Koreográfus
Fehér Ferenc

Zene
Fehér Ferenc

Fénytechnikus
Szabó Huba

Hangtechnikus
Chirițescu György

Öltöztetőnő
Both Melinda

Ügyelő
Bartók Enikő

 

Az előadás létrejöttét támogatta: Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Bethlen Gábor Alap

Előadás időtartama: 40 perc

Korhatár: 10+

ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.