Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Kulisszák

beszélgetés

MAT_5253 (2)

Személyes hangvételű, kötetlen találkozásra invitálja a Csokonai Színház közönségét Ráckevei Anna színművész. A Kulisszák címet viselő, idén ősszel induló beszélgetéssorozat az évad egy-egy előadásához szerveződve találkozási pontja kíván lenni mindazoknak – civileknek, művészeknek, színházi szakembereknek – akiknek szenvedélye a színház.

„Régi vágyam, hogy legyen egy olyan fórum, ahol színház és közönsége az előadásokon túl, kötetlenül találkozhat. Ahol személyes légkörben lehet az évadról, az előadásokról, az alkotókkal, az előadás létrehozóival beszélgetni, ahol a közönség és a színház szakemberei megoszthatják egymással a gondolataikat egy-egy előadásról, ahol kérdezni lehet, ahol bárki megismerheti, hogyan jut el egy-egy előadás a kezdeti ötlettől a premierig. Nagy öröm számomra, hogy ezekkel a beszélgetésekkel ez az álmom megvalósulhat.”
(Ráckevei Anna)

A beszélgetésen a részvétel ingyenes.

2018. október 25. Kulisszák 01. – Vendégek: Gemza Péter, Szabó K. István, Somogyi-Tóth Dániel, Gemza Melinda és Madák Zsuzsanna

2018. november 29. Kulisszák 02. – Vendégek: Árkosi Árpád és Garay Nagy Tamás

Időpont Előadás Műfaj

2018/11/29 csütörtök


18:00

Kulisszák

Ráckevei Anna beszélgetéssorozata

Nagyszínpad, Debrecen

2018/12/20 csütörtök


18:00

Kulisszák

ingyenes rendezvény

Horváth Árpád Stúdiószínház, Debrecen

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.