Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Kulisszák

beszélgetés

Csokonai_kulisszak_webplakat_800x1125Személyes hangvételű, kötetlen találkozásra invitálja a Csokonai Színház közönségét Ráckevei Anna színművész. A Kulisszák címet viselő beszélgetéssorozat az évad egy-egy előadásához szerveződve találkozási pontja kíván lenni mindazoknak – civileknek, művészeknek, színházi szakembereknek – akiknek szenvedélye a színház.

„Régi vágyam, hogy legyen egy olyan fórum, ahol színház és közönsége az előadásokon túl, kötetlenül találkozhat. Ahol személyes légkörben lehet az évadról, az előadásokról, az alkotókkal, az előadás létrehozóival beszélgetni, ahol a közönség és a színház szakemberei megoszthatják egymással a gondolataikat egy-egy előadásról, ahol kérdezni lehet, ahol bárki megismerheti, hogyan jut el egy-egy előadás a kezdeti ötlettől a premierig. Nagy öröm számomra, hogy ezekkel a beszélgetésekkel ez az álmom megvalósulhat.”
(Ráckevei Anna)

A beszélgetésen a részvétel ingyenes.

2019. szeptember 26. Kulisszák 01. – Anca Bradu, Újhelyi Kinga, Takács Dániel, Varga Klári és Janka Barnabás.

2019. október 24. Kulisszák 02. – Gelányi Bence, Herczeg Tamás, Horváth Julianna, Lehőcz Zsuzsa, Takács Dániel

2019. november 28. Kulisszák 03. – Gemza Péter, Peller Károly, Mészáros Zsófia, Vörös Edit, Hoffmann Richárd

2019. december 19. Kulisszák 04. – Bakota Árpád, Mercs János, Mészáros Ibolya

2020. január 30. Kulisszák 05. – Pass Andrea, Garai Judit; Rózsa László, Varga Klári, Tolnai Hella, Majzik Edit, Gemza Villő

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.