Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Kulisszák

beszélgetés

Csokonai_kulisszak_webplakat_800x1125_20-21Személyes hangvételű, kötetlen találkozásra invitálja a Csokonai Színház közönségét Ráckevei Anna színművész. A Kulisszák címet viselő beszélgetéssorozat az évad egy-egy előadásához szerveződve találkozási pontja kíván lenni mindazoknak – civileknek, művészeknek, színházi szakembereknek – akiknek szenvedélye a színház.

„Régi vágyam, hogy legyen egy olyan fórum, ahol színház és közönsége az előadásokon túl, kötetlenül találkozhat. Ahol személyes légkörben lehet az évadról, az előadásokról, az alkotókkal, az előadás létrehozóival beszélgetni, ahol a közönség és a színház szakemberei megoszthatják egymással a gondolataikat egy-egy előadásról, ahol kérdezni lehet, ahol bárki megismerheti, hogyan jut el egy-egy előadás a kezdeti ötlettől a premierig. Nagy öröm számomra, hogy ezekkel a beszélgetésekkel ez az álmom megvalósulhat.”
(Ráckevei Anna)

A beszélgetésen a részvétel ingyenes.

 

2020. október 29. Kulisszák 01. – Wessely Zsófia, Mercs János, Herczeg Tamás, Mészáros Ibolya, Takács Dániel, Horváth Julianna

 

A 2019/2020-as évad beszélgetései:

2019. szeptember 26. Kulisszák 01. – Anca Bradu, Újhelyi Kinga, Takács Dániel, Varga Klári és Janka Barnabás.

2019. október 24. Kulisszák 02. – Gelányi Bence, Herczeg Tamás, Horváth Julianna, Lehőcz Zsuzsa, Takács Dániel

2019. november 28. Kulisszák 03. – Gemza Péter, Peller Károly, Mészáros Zsófia, Vörös Edit, Hoffmann Richárd

2019. december 19. Kulisszák 04. – Bakota Árpád, Mercs János, Mészáros Ibolya

2020. január 30. Kulisszák 05. – Pass Andrea, Garai Judit; Rózsa László, Varga Klári, Tolnai Hella, Majzik Edit, Gemza Villő

[/vc_column_text]

Időpont Előadás Műfaj

2020/10/29 csütörtök


18:00

Kulisszák

Ráckevei Anna beszélgetéssorozata

ingyenes rendezvény

 

Új játszóhelyünkön az előadások akadálymentesített látogatása egyelőre nem megoldott. A probléma megoldásáig szíves türelmüket kérjük.

Debreceni Művelődési Központ, Debrecen

2020/11/13 péntek


18:00

Kulisszák

Ráckevei Anna beszélgetéssorozata

ingyenes rendezvény

 

Új játszóhelyünkön az előadások akadálymentesített látogatása egyelőre nem megoldott. A probléma megoldásáig szíves türelmüket kérjük.

Debreceni Művelődési Központ, Debrecen

[/vc_column]
[/vc_row]

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.