Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Két magas nő meg Ő

vendégelőadás

a MANNA Produkció vendégelőadása

Ez a produkció bárhol, bármelyikünkkel megtörténhet szerte a világban. A magány a család hiánya, hogy egyedül éljük meg örömeinket, bánatunkat, és ünnepeinket igen nyomasztó érzés. Megpróbálunk elmenekülni a kihívások, az igazi megmérettetések elől, a kuckónkba bújni, ahol a „rózsaszín babaszobát” felépítettük, s amely megvéd az élet rideg, unalmas egyhangúságától. De mi van, ha egyszer álmunk beteljesedik és valóra válik?
Ez a történet két 40 éves nő és egy férfi kapcsolatáról, álmairól, és azok kilátástalan magányáról és útkereséséről szól.
Az ő elképzelésük a „tökéletes életről” egy kissé szatirikus, szeretni való formában, amely tragikomikus, a szomorú és a vidám között egyensúlyoz.
Egy tragikomédia boldogságról és hazugságról.
Egy abszurd darab, abszurd megoldásokkal és pillanatokkal, amely igen „fűszeres” humorral ábrázolja a három negyvenéves ember élettörténetét a magányról, álmokról, arról, hogy „Mindenkinek joga van a boldog élethez”.
Teli meglepő fordulatokkal, ahogy egymásba kapaszkodik majd „ejti le” egymást ez a három ember, mintha egy hullámvasúton ülnénk.
Bármikor, bármi áron csak örömet kell, hogy szerezzünk magunknak és magunk világát álmodjuk tovább. De lehetséges ez?

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Fotógaléria

Szereposztás

Vikke
Bacsa Ildikó

Nellie
Varga Klári

Nils
Baksa Imre

Zenészek
Szani, Hegedűs Dani

 

Jelmez és látványtervező
Kurucz Nóra

Fotók
Pataki Zora

Fénytervező
Csáki Rita

Technika
Makray Gábor

Rendezőasszisztens
Kovács Zsuzsanna

Produkciós vezető
Gáspár Anna

 

Rendező
Botos Éva

 

Az előadás időtartama: 90 perc szünet nélkül.

Videógaléria