Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Kálmán Imre: A cirkuszhercegnő

bemutatóink

nagyoperett

A Cirkuszhercegnő Kálmán Imre egyik legtöbbet játszott operettje a Csárdáskirálynő és a Marica grófnő mellett. A cirkuszhercegnő színhelye a szentpétervári nagycirkusz. Fedja, a cári Oroszország tisztje, nagybátyjának menyasszonyába, Fedorába szerelmes. A nagybácsi tudomására jut ez a szerelem, és tönkreteszi Fedja tiszti karrierjét. Fedora az öreg herceg felesége lesz, ám hamarosan özvegy marad. Fedja, a nagyszerű lovas, „Mister X” néven a pétervári cirkusz nagy szenzációja lesz, látványos produkcióját mindig fekete álarcban mutatja be. Fedora is elmegy a cirkuszba, ahol találkoznak, de nem ismeri fel a férfit, s amikor az szerelmet vall neki, elutasítja…

Szerelem, csalódás, boldog egymásra találás – ahogy ezt egy igazi operettől elvárhatja az ember.

Az előadás rendező-koreográfusa Vági Bence, a Recirquel művészeti vezetője. A világhírű, magyar újcirkusz társulat látványos, felejthetetlen előadásai már ismerősek lehetnek: A Meztelen Bohóc, a Cirkusz az éÉjszakában és a My Land című előadásaikkal már több alkalommal lenyűgözték a debreceni közönséget.

 

Rendező-koreográfus: Vági Bence

 

Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatta.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.