Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

Jobb későn, mint soha / Vörös napló

vendégelőadás
jobb kesonJobb későn, mint soha

 

Azok az érzések, amelyek legjobban fájnak, azok az érzelmek, amelyek leginkább tüskék bennünk, éppen ezek a legképtelenebbek.
Lehetetlen dolgokra vágyni, pontosan azért, mert lehetetlen; nosztalgia az iránt, ami sohasem volt; vágyakozás az után, ami lehetett volna; sajnálni azt, hogy nem vagyunk valaki más; elégedetlenség a világ egész létezésére nézve… A lélek öntudatának ezek a félhangjai fájdalmas tájképet festenek, örökös naplementét arról, akik mi vagyunk.
Koreográfus: Hugo Vera

 

Vörös napló – Marilyn Monroe története

 

A Vörös napló Marilyn Monroe eltűnt titkos naplója. Ha ismernénk a tartalmát talán tisztábban látnánk az 50-es évek amerikai színésznőjének titkokkal, traumákkal teli életét.
„Soha nem értettem igazán ezt a szexszimbólum dolgot… Ez a gond, a szexszimbólum egy tárgy lesz. Én utálok csak egy tárgy lenni. De ha már valaminek a szimbóluma vagyok, akkor inkább leszek a szexé, mint valami másé, aminek szimbóluma van.“
(Marilyn Monroe, Life magazin, 1962)
Koreográfus-rendező: Kozma Attila

Szereposztás

 

Marilyn Monroe
Harangozó Lili
Közreműködnek a Miskolci Balett táncművészei:
Dávid Patrik, Elena Gil Fernandez, Havasi Virág Nina, Kepess Boglárka, Kocsis Andrea, Adela Liskova, Lukács Ádám, Mattia Massa, Mátyás Flóra, Filippo Nestola, Vittorio Pterillo, Sofia Sulpizi, Martyna Warzocha
ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.