Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Hajdu Szabolcs: Ernelláék Farkaséknál

vendégelőadás

a Látókép Ensemble produkciója

Hajdu Szabolcs gondolatai az előadásról:
“Megpróbálunk magunkról beszélni. A vágyainkról, a kételyeinkről, a szorongásainkról. A hétköznapjainkról, a családról, a gyerekekről, a szüleinkről. Talán ha magunkról beszélünk, sok mindenki másról is beszélünk. Nem vagyunk különlegesek. A problémáink hasonlóak. A dolgok itt vannak körülöttünk csak meg kell ragadni őket, és elmesélni valahogy. Filmen vagy levélben, buszmegállóban vagy telefonon mindegy. Most színházban. Hagyjuk a formaságokat, csak beszéljünk, mondjuk el, amíg tudjuk, amíg lehet. Adjunk hírt egymásnak, egymásról.”

Ernella, Albert és 10 éves kislányuk, Laura egy évvel ezelőtt a jobb megélhetés reményében elhagyják az országot, de Skóciában nem boldogulnak, ezért hazajönnek. Az éjszaka közepén beállítanak Ernella nővéréhez, Eszterhez. Eszter férjével, Farkassal és 5 éves kisfiúkkal, Brúnóval jobb egzisztenciális körülmények között élnek Ernelláékkal szemben, akik komoly anyagi problémákkal küzdenek. A két család között soha nem volt igazi összhang. Ezt csak Eszterék érzik, Ernelláék szeretnek Eszteréknél lenni, pedig semmiben sem értenek egyet. A kérdés, hogy a két család hogyan és meddig tudja elviselni egymást Eszterék albérletében.

Az előadás helyszíne a Páholy Lakásszínház: Debrecen, Arany János u. 2.

 

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Fotógaléria

Fotó: Czitrovszky Balázs

Fotó: Bíró Márton

Szereposztás

Eszter
Török-Illyés Orsolya

Ernella
Sárosdi Lilla

Farkas
Hajdu Szabolcs

Albert
Szabó Domokos

Laura
Hay Anna

Brúnó
Gelányi Imre

 

Fény-, Hangtechnika
Dohi Gabriella/Eszter Dániel

Produkciós vezető
Eszes Fruzsina

 

Rendező
Hajdu Szabolcs

 

Az előadás időtartama: 90 perc szünet nélkül