Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Formanek Csaba: Senki se mer egyedül élni

vendégelőadás

Vendégjáték

senki_plakatEgy átlagos napon elindulsz hazafelé, de nem találod az utcát, a házat, ahol laksz. Talán évek teltek el észrevétlenül, vagy csak elfelejtetted reggel bevenni a gyógyszeredet? Vagy egyszer csak meglepődve nézed azt az embert, akivel együtt élsz, és nem emlékszel, hogy vannak-e gyerekeitek. A képzeleted tréfát űz veled? Esetleg van mindennek egy mélyebb üzenete?

Egy történet, ahol az évek egyetlen pillanatba zsúfolódnak. Egyetlen pillanat, ami évekké tágul. Nem tudjuk már többé, kik is vagyunk pontosan, hol vannak a határaink, hol kezdődött az élet. Mi lett szépen megálmodott terveinkkel? Kivé váltunk, kinek a hipnózisában élünk? Mi építettük fel ezt a valóságot, vagy a valóság hozott létre bennünket?

Új bemutatónkban egy párkapcsolat történetén keresztül mágikus utazásra hívunk a képzelet, az érzékelés és az érzelmek határvidékeire.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Fotógaléria

Szereposztás

Esendő tervek 1 felvonásban

Pusztai Luca
Formanek Csaba

 

Díszlet
Pusztai Luca
Formanek Csaba

Fény
Lakatos Dániel

 

Írta és rendezte
Formanek Csaba

 

Az előadás időtartama 90 perc.

 

Bemutató időpontja: 2017. március 9-10.

Videógaléria