Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

FÉSZEK, CSIP alkotócsoport

Csokonai Ifjúsági Program (CSIP)

FÉSZEK

Fészek, mint egy védett, otthonos hely, ahol mindamellett, hogy biztonságban érezzük magunkat, rengeteg új dolgot is tanulunk.

2018 októberében indul útjára a Fészek, a CSIP alkotócsoportja. Elsősorban olyan középiskolás fiatalok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a színház, a dráma, szeretnek együtt gondolkodni művészetről, a világról és önmagukról, szeretnek játszani, alkotni, vagy csak szeretnének egy inspiráló közösséghez tartozni. Nem színjátszókör, hanem egy kreatív alkotóműhely, ahol egy évadon keresztül hétről
hétre belekóstolhatunk a színház életébe, megismerhetjük az előadások létrejöttét, és együtt gondolkozhatunk az előadások által felvetett kérdéseken, találkozhatunk az előadások alkotóival, és végigkövethetjük az alkotófolyamatokat.

A műhelybe elsősorban középiskolás diákok jelentkezését várjuk szeptember végéig. A csoport létszáma maximum 20 fő.

Csoportvezetők: Gemza Melinda és Varga Nikolett

A jelentkezés menete:

– Töltsd le a jelentkezési lapot: (ide kattintva letölthető)

– Kitöltve küldd vissza az alábbi elérhetőségek valamelyikére: gemza.melinda@csokonaiszinhaz.hu, varga.nikolett@csokonaiszinhaz.hu

– A jelentkezőket a visszaküldött jelentkezési lap alapján választjuk ki és emailben értesítjük.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.