Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Didier Caron: Hamis hang

vendégelőadás

Az Orlai Produkció vendégjátéka

hamis hangAz esti koncert után H. P. Miller, a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan ér öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva. Sokáig már nem kell vesződnie féltehetségű zenészeivel, mivel elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A világhírre vágyó zenész ajtaján egy különös belga úr, Leon Dinkel kopogtat. A titokzatos rajongó kitartó precizitással, lépésről lépésre fosztja meg Millert nagyratörő álmaitól, szétszedve és elemeire bontva a karmester egoját és önbecsülését. A feszült, óramű pontosságú kamaradarab krimibe illő fordulatai három éve töretlen sikerrel kápráztatják el a párizsi közönséget és kritikusokat.

Didier Caron méltán népszerű darabjának magyarországi ősbemutatóját az Orlai Produkciós Iroda és a Szentendrei Teátrum koprodukciójában Ujj Mészáros Károly, a Liza a rókatündér című nagysikerű film rendezője állítja színpadra.

 

 

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Szereposztás

 

Szereplők
Vasvári Csaba
Nagy Dániel Viktor

Fordító
Tótfalusi Ágnes

Látványtervező
Fekete Anna

A rendező munkatársa
Kovács Henrietta

Rendező
Ujj Mészáros Károly

Producer
Orlai Tibor

 

Az előadás hossza 1 óra 50 perc

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.