Évadbeharangozó az Ady parkban

A Csokonai Színház Tér-Hódítás című programsorozatának záró alkalma augusztus 31-én lesz.

Az augusztus 20-ra, az Ady parkba hirdetett Évadbeharangozó estet színházunk a városi rendezvények egybeesését elkerülendő augusztus 31-én (hétfőn) 20 órától rendezi meg. A programon a Szép estéket, Magyarország! országos évadnyitó gála műsorából láthatnak majd válogatást az érdeklődők. Az augusztus 29-i gála nemcsak a teátrum másfél évszázadának kiemelkedő korszakait, neves igazgatóinak és színművészeinek emlékét idézi meg, hanem ízelítőt kínál a jubileumi évad műsorából is.

Az augusztus 31-én az Ady parkba ellátogatók a 2015/16-os évad bemutatói közül a Rómeó és Júlia, Özvegy Karnyóné s két szeleburdiak és a Made in Hungária egy-egy részletét, jelenetét nézhetik meg. A rendezvény során a színháztörténet fontos időszakaira, eseményeire versekkel, monológokkal is emlékezik a teátrum.

A nyár folyamán hét alkalommal várták a közönséget színházunk művészei. A sanzonok, a jazz, az opera és a kortárs műfajokkal ötvözött népzene művelői mellett gyereknapon mutatványosok és zsonglőrök, mesemondók szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

A programsorozat ingyenes.

A program a „Debrecen Belváros funkcióbővítő városrehabilitációja – II. ütem projekt azonosító száma: ÉAOP-5.1.1/B1-12-k-2012-0001” pályázat keretében valósult meg.

szechenyi_logo

Fotógaléria

Fotó: Máthé András