Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Stephen Sachs: Valódi hamisítvány

guest performances

valodihamisitvany plakatMaude különc, szabadszájú és harsány nő, Lionel pedig kifogástalan modorú, művelt és meglehetősen cinikus férfi. Ők ketten talán soha nem találkoztak volna, hiszen Maude munkanélküli pincérnőként egy lepukkant lakókocsiparkban él Kaliforniában, Lionel pedig egy neves művészeti alapítványnál dolgozik a kontinens másik felén, New Yorkban. Csakhogy Maude-nak van egy féltve őrzött kincse: egy szerinte milliókat érő Jackson Pollock festmény, aminek a valódiságáról szeretne hiteles szakértői véleményt kapni, és most Lionelre vár a feladat, hogy megállapítsa, Maude festménye valódi-e vagy csak hamisítvány. Azonban találkozó, vagyis a hivatalos értékbecslés nem úgy sül el, ahogy normálisan számítanánk rá: és nemcsak a képről, de szinte minden másról is kiderül, hogy nem az, aminek elsőre látszik…

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek mint Hernádi Judit és Kern András.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Photo Gallery

Előadásfotók:

Videóajánló

valodihamisitvany video

cast

Maude Gutman
Hernádi Judit

Lionel Percy
Kern András

Dramaturg
Kovács Krisztina

Set Designer
Valló Péter

Jelmez asszisztens
Tóth Hajnalka

Plakát
Csáfordi László

Director's Assistant
Kis-Kádi Judit

Művészeti vezető
Zöldi Gergely

Director
Valló Péter

Producer
Orlai Tibor

Fordító
Kovács Krisztina

Writer
Stephen Sachs

 

Bemutató időpontja: 2018. április 13.
Előadás hossza: 1 óra 40 perc (egy részben)

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.