Ugrás a fő tartalomhoz
Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
vissza

Xavier Daugreilh: Őszintén szólva

műsoron maradvígjáték

vígjáték

magyarországi ősbemutató

 

oszinten szolva_webplakat_800x1125px v3_5Az újságíró Serge hat hónappal a válása után sem tudja lehúzni ujjáról a jegygyűrűjét… És bár nehezen jön ki a hónap végén, mégis konokul elutasítja, hogy a Randevú nevű bulvárlapnak dolgozzon, pedig a főszerkesztő Cyril a legjobb barátja.

Egyik este azonban Serge megismerkedik Gwendoline-nal, aki azt hazudja, hogy beleunt a szingli pasikkal való nyűglődésbe, és már csak a nős férfiak érdeklik. Több se kell! Serge – ujján a jegygyűrűvel – elhiteti Gwendoline-nal, hogy még házas, és felviszi őt a hatalmas luxuslakásba, ahol barátai nyaralása alatt lakik. Egyéjszakás kalandnak indul, de Serge kezd beleszeretni Gwendoline-ba, és innen már nincs visszaút. Cyril biztatására magára ölt egy teljesen másik személyiséget, és apránként ráérez a hazugság ízére, ami napról napra nagyobbra dagad, és végül mindenkit maga alá temet.

Xavier Daugreilh francia színész, színpadi szerző, 1997-ben elnyerte a legjobb francia vígjátéknak járó Molière-díjat. Daugreilh több művében foglalkozik azzal, hogy a hazugság hogyan szövi át és alakítja az életünket. Magyarországon először lesz látható az Őszintén szólva, amely komikus helyzetek sorozatában tárja elénk, hogyan fulladozik a 30 és 40 év közötti korosztály a hazugságok hálójában.

 

 

Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott.

 

A szerző és a színdarab jogainak képviselője az Agence DRAMA – 24 rue Feydeau, 75 002 PARIS www.dramaparis.com –, magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség (www.hofra.hu).

 

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Photo Gallery

Próbafotók:

Fotók: Máthé András

Előadásfotók:

Kapcsolódó írások

cast

Serge
János Mercs

Gwendoline
Wessely Zsófia

Cyril
Herczeg Tamás

Élise
Mészáros Ibolya

François
Dániel Takács

Valérie
Horváth Julianna

 

 

Fordította
Miklós Eszter

Set Designer
Gemza Péter és Mészáros Zsófia

Costume Designer
Mészáros Zsófia

Prompter
Németh Angéla

Stage Manager
József Karl

Director’s assistant
Csaba Sóvágó

 

Director
Péter Gemza

ugrás a lap tetejére

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.