Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Fazakas Júlia: Parafrázisok

kiállítás

parafrazisokFazakas Júlia Básti Lajos-díjas színésznő még a karantén alatt határozta el, hogy híres festményeket egy szál telefonnal, különböző applikációk használatával, az otthonában talált tárgyakból, némi sminkkel, ügyes utómunkával és sok-sok kreativitással reprodukál. Ismert alkotók festményeit dolgozta fel úgy, hogy belebújt a képen szereplő karakterek bőrébe, így lett ő maga is műalkotás. „Még 2020 márciusában, a karantén elején láttam egy festményutánzatot a neten, és izgalmasnak találtam. Aztán a Szépművészeti Múzeum is elindított egy online játékot, minden héten vártak egy parafrázist, a legjobbak nyertek, hát én is beküldtem egyet, és nyertem vele. Ez volt a Szent Rókus-parafrázisom. Attól kezdve behúzott a műfaj, észre sem vettem, hogy már magamnak játszom a négy fal között.”

Fazakas Júlia szabadúszókét számos társulattal dolgozik együtt, színházban és filmekben játszik. Több zenei formációban énekel, jelmeztervezéssel foglalkozik.

A kiállítás a Hunép Zrt. támogatásával valósult meg.

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.