Belépés csak a színház alkalmazottainak!
Próbatábla
A próbatábla megkintéséhez kattints ide . A heti munkarend megkintéséhez kattints ide . A színház belső működését szabályozó előírások megtekintéséhez kattints ide.
open close

Didier Caron: Hamis hang

guest performances

Az Orlai Produkció vendégjátéka

hamis hangAz esti koncert után H. P. Miller, a Genfi Szimfonikusok maximalista karmestere fáradtan ér öltözőjébe, zenekara gyenge játéka miatt bosszankodva. Sokáig már nem kell vesződnie féltehetségű zenészeivel, mivel elnyerte a Berlini Filharmonikusok vezetőkarmesteri állását. A világhírre vágyó zenész ajtaján egy különös belga úr, Leon Dinkel kopogtat. A titokzatos rajongó kitartó precizitással, lépésről lépésre fosztja meg Millert nagyratörő álmaitól, szétszedve és elemeire bontva a karmester egoját és önbecsülését. A feszült, óramű pontosságú kamaradarab krimibe illő fordulatai három éve töretlen sikerrel kápráztatják el a párizsi közönséget és kritikusokat.

Didier Caron méltán népszerű darabjának magyarországi ősbemutatóját az Orlai Produkciós Iroda   Szentendrei Teátrum koprodukciójában Ujj Mészáros Károly  Liza a rókatündér című nagysikerű film rendezője állítja színpadra.

 

 

Egyelőre ennek az előadásnak nincs kitűzött időpontja.

cast

 

Cast
Vasvári Csaba
Nagy Dániel Viktor

Fordító
Tótfalusi Ágnes

Látványtervező
Fekete Anna

Director’s coworker
Kovács Henrietta

Director
Ujj Mészáros Károly

Producer
Orlai Tibor

 

Az előadás hossza 1 óra 50 perc

Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében.