Minden eddiginél nagyobb sikerünk volt a Campus Fesztiválon

03Ahogy korábban hírt adtunk róla, az idei Campus Fesztiválon megkettőzött erővel volt jelen a Csokonai: Debrecen egyik vezető kulturális intézményeként az idei fesztiválon önálló nagysátrat állítottunk fel a fesztivál belterületén, ahol változatos programokkal, a magaskultúrát és a populáris kultúrát összeegyeztető műsorkínálattal vártuk az érdeklődőket. Emellett jelen voltunk a Campus Arton is, a Békás-tónál kialakított Nagy Művészetválasztón, ahol nagy közönséget vonzott az elmúlt évad és az új évad előadásaira épülő kvízjáték, melyen két csapat mérhette össze tudását, valamint a jelmez- és kellékpróbálás, ahol bárki átváltozhatott pár perc és néhány fotó erejéig.

A nagysátorban az esti koncertek, a Cseh Tamás-est és a „Húzzad csak kivilágos virradatig!” című operett-részletekből álló koncert aratott nagy sikert, utóbbi meg is táncoltatta a nagy számú, vidám közönséget. A vállalkozóbb kedvűek gólyalábakon és zsonglőrként is kipróbálhatták magukat.

A közönségünkkel való találkozás fontos volt számunkra és nagyszerű élményekkel zárult, bízunk benne, hogy az új évad kezdetével az előadásainkon újra találkozunk!

Photo Gallery