Tasnádi István: Cyber Cyrano

Tasnádi István: Cyber Cyrano

Információk


Játszóhely: Kóti Árpád Terem

Műsoron


január 24.


január 25.


január 25.

ifjúsági előadás

Tasnádi István több mint tíz éve született, ma hatványozottan aktuális drámája, a Cyber Cyrano már a címével is jelzi: bár a mintájául szolgáló történet több száz éves, nagyon is a ma internetes világa és virtuális kommunikációja jelentette veszélyekre fókuszál. Egy 17. századi alak, Cyrano de Bergerac önmagával szembeni problémáit: kisebbrendűségi érzését vetíti rá egyik főszerepelőjére, Zsuzsira, aki a Rostand hőséhez hasonló megoldással próbálja feldolgozni a visszautasítottsága miatt érzett fájdalmat.

A Cyrano bejárta városokhoz képest azonban a Tasnádi-mű világa, a virtuális tér személytelensége, képlékenysége még tovább növeli az önmagukhoz és egymáshoz is utat kereső fiatalok bizonytalanságát. Első pillantásra menedéknek tűnhet számukra az ijesztő kihívások elől, miközben nem más, mint egy veszélyes, torz tükrökkel teli labirintus. A Cyber Cyrano című, megtörtént esetet feldolgozó, felső tagozatos és középiskolás diákokat célzó ifjúsági drámának az a nagy tanulsága, hogy az élet kihívásai elől való menekvés, a könnyebb út választása önmagunk elvesztéséhez vezethet.

 

Rendező: Tasnádi-Sáhy Péter

Előadásfotók

Fotók: Gálos Mihály Samu

Próbafotók

Fotók: Gálos Mihály Samu

Olvasópróba - Galéria

Szereposztás

Zsuzsi

Szép Evelin

Heni

Fekete Patricia

Máté

Komlódy Márk

zenei és vizuális tervező

Ungvári Oszkár

Díszlet- és jelmeztervező

Florina Belinda Vasilatos

koreográfus

Katona Gábor

súgó

Kató Anikó

rendező

Tasnádi-Sáhy Péter

ügyelő

Steuer Tibor

rendezőasszisztens

Ozoroczki Erika

A Cyber Cyrano werkfilmje

Vegyen jegyet az előadásra!

A Csokonai Színház előadásaira jegyek a színház jegypénztárában, a jegyirodáján kaphatók vagy a jegymester.hu oldalán online válthatók.

Biztonságos jegyvásárlás online, a Jegymester.hu felületén.