A Quimby zenekar színházi estje

Helyszín: Nagyszínpad
Időpont: 2014. március 29., szombat, 20 óra

Jegyek a Csokonai Színház jegypénztárában és a www.jegymester.hu oldalon kaphatók 1500 Ft-os, 2500 Ft-os, 3800 Ft-os és 4200 Ft-os áron.

deszka logo rgb png-02_web

Az előadásról

Teatrum2014plakat_webAmint azt már megszokhattuk, a Quimby örökké kísérletezik, és gyakran éppen ezzel teremt hagyományt. Ennek jegyében 2014-ben az együttes folytatja experimentális, színházi szárnyalását.

A korábbi Quimby Teátrumokhoz hasonlóan az új előadás szintén a zenére koncentrál. Annak is a színházi körülmények által segített érzékeny fajtájára.

Ahogyan Kiss Tibi szokta mondani: a R&R koncerteken a nagy csűrdöngölés közepette azt sem venni észre, ha feldőlnek a kongák, a színházban viszont egy kulcscsomó is orkesztrává válhat.

A korábbi Quimby Teátrumokhoz hasonlóan a tavaszi turnén is hangsúlyt kapnak a finomabb számok, az éteri muzsikálás, és az esten a kihagyhatatlan kedvencek mellett olyan dalok is megszólalnak, melyek az “ugrálós” koncerteken nem találják a helyüket, vagy most új, színházi köntöst kaptak.

A produkció fontos részét alkotják még a számok közötti abszurd, humoros vagy éppen filozofikus mini-jelenetek, némajátékok, „quimby-dialógok”.

Videógaléria

Fotógaléria

Térkép betöltése...
DÁTUM / IDŐPONT HELYSZÍN MŰFAJ

2014/03/29 szombat


20:00


Nagyszínpad, Debrecen

Quimby Teátrum 2014