A teljesség felé

Műsoron


december 08.


január 22.

A PR-Evolution Debrecen Kortárs Táncegyüttes előadása

A PR-Evolution, új nevén PR-Evolution Debrecen Kortárs Táncegyüttes a húsz éves fennállását ünnepli ezzel az új bemutatójával, amely Weöres Sándor ihletésében az ember, mint a világba vetett porszem egzisztenciális nyugtalanságát tárja elénk. A költő szavaival élve: „Valahányszor mentesülni tudsz körülményeidtől: határtalan ragyogásként kibontakozik benned a végleges állapot, melyben azonos az élet és halál. A végső ajándék a mozdulatlan tánc, ízen-túli édesség, amely semmivel sem mérhető.”

Az előadás koreográfiája azt a pillanatot közvetíti felénk, amikor megérkezünk önmagunkhoz. Azt a kegyelmi állapotot, amikor a „mozdulatlan táncunk“ utolsó lépéseként szembesülünk saját magunkkal, és megértjük, megérezzük, mivégre is vagyunk a Földön. Mindezek érzékeltetéséhez az előadás zenéjét a megkapó látványvilág aláfestéseként Szirtes Edina Mókus és Nagy Teodóra készítette.

Vegyen jegyet az előadásra!

A Csokonai Színház előadásaira jegyek a színház jegypénztárában, a jegyirodáján kaphatók vagy a jegymester.hu oldalán online válthatók.

Biztonságos jegyvásárlás online, a Jegymester.hu felületén.