Fészek, mint egy védett, otthonos hely, ahol mindamellett, hogy biztonságban érezzük magunkat, rengeteg új dolgot is tanulunk.

A 2019/2020-as évadban a Fészek program keretén belül két előadáshoz – az Imágóhoz és a Parához – szervezünk alkotócsoportokat, amely csoportokkal 5 héten keresztül dolgozunk közösen az előadások által felvetett témák, problematikák mentén.

Az Imágó-csoportba középiskolás fiatalok jelentkezését várjuk, akik novemberdecember hónapokban részt vennének a műhelymunkában.

A Para-csoportba felső tagozatos fiatalok jelentkezését várjuk, akik januárfebruár hónapokban részt vennének a műhelymunkában. (A Para című ifjúsági előadás a felső tagozatosokat kívánja megszólítani, rendezője Bethlenfalvy Ádám.)

Elsősorban olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a színház, a dráma, szeretnek együtt gondolkodni művészetről, a világról és önmagukról, szeretnek játszani, alkotni. Ezek az alkalmak nem színjátszókörök, hanem kreatív alkotóműhelyek, ahol egy-egy előadás próbafolyamatán keresztül belekóstolhatunk a színház életébe, együtt gondolkodhatunk az előadások által felvetett kérdéseken, találkozhatunk az előadások alkotóival.

Az Imágó-csoportba 2019. november 1-ig, a Para-csoportba 2019. december 10-ig várjuk a jelentkezéseket.

Csoportvezetők
Gemza Melinda, Varga Nikolett és Madák Zsuzsanna

Fotógaléria

2018/19-es évad alkotócsoportja